Ara

04/12/2021 cumartesi günü Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından velilerimize aşı bilgilendirme etkinliği düzenlendi. Etkinliği düzenleyen ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Tüm dünyada etkisini gösteren Covid 19 salgını ve ülkemizin coğrafi konum olarak deprem kuşağında yer alması nedeniyle; olabilecek can ve mal kaybını en aza indirmenin yollarından bir tanesi de toplumun her kesiminde deprem ve salgın hastalık bilincini oluşturmaktır.

Bu amaçla yurdumuzda her yıl 12 Kasım günü "Afet Eğitimi Hazırlık Günü" olarak ilan edilmiştir.  Afet riskinin azaltılması, bilgisinin yaygınlaştırması amacıyla  12 Kasım günü "Afet Eğitimi Hazırlık Günü" etkinlikleri düzenlenmiş ve farkındalık oluşturulmuştur.

Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 83. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul toplantısı ilgili karar uyarınca 20 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 12:00'de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Velilerimize duyurulur.

Başakşehir Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Şehitleri Anma ve "15 Temmuz'u Anlamak" Konulu Öğrenci Sempozyumu Açılış Programı 13 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da Mehmet Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

2021-2022 eğitim ve öğretim yılı, Bakanlığımıza bağlı resmî ve özel öğretim kurumlarında dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Covid-19 salgını nedeniyle gerekli tedbirler alınarak 06 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren yüz yüze eğitim ile başlamıştır. Bir önceki eğitim ve öğretim yılında ağırlıklı olarak uygulanan uzaktan eğitim sürecinde oluşan geçmiş öğrenme kayıplarının giderilebilmesi ayrıca mevcut öğrenme süreçlerinin desteklenmesi amacıyla öğrenci ve öğretmenlere yönelik 5.000 soruluk "Yardımcı Kaynak Destek Paketi" hazırlanmıştır.

Bakanlığımız "yardimcikaynaklar.meb.gov.tr" internet adresi üzerinden erişime açılan, ilkokul 2nci sınıftan 12nci sınıfa kadar tüm öğrenci ve öğretmenlere yönelik hazırlanan "Yardımcı Kaynak Destek Paketi"nde; çalışma soruları, örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, LGS örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları yer almaktadır.  Ekim ayından itibaren her ayın ilk haftasında içeriğinin çeşitliliği de arttırılarak yayımlanacaktır. Tüm öğretmen,veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi 4 Ekim 2021 tarihi itibari ile geçerli olacak olan sınıfların ders programı için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

İstanbul Valiliği 2021/Güz dönemi afet eğitim eylem planı ve yaygınlaştırma faaliyetleri için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi 13 Eylül 2021 tarihi itibariyle kullanılacak olan sınıfların ders programı için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize duyurulur.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Covid-19 sürecinde okulda uygulanacak temizlik ve hijyen eğitim tedbirleri eğitimi tüm öğretmen ve okul personelimize verildi. Emeği geçen Nilüfer öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesinde seminer programı kapsamında yapılan Covid-19 Eğitim Videoları seminerimiz. Semineri haırlayıp sunan Nefike öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi sınıfların programları ve ders saatleri için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Ağu

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı eylül ayı sorumluluk sınav takvimi ve öğrenci listeleri için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Telafide Bende Varım Etkinlik listemiz aşağıdaki gibidir.

• Fidan Dikimi
  • Barınak Ziyaretleri
  • Karadeniz Gezisi
  • Huzurevi Ziyaretleri
  • Bitki Çiçek Yetiştiriciliği
  • Doğa Yürüyüşü
  • Çevre Düzenleme
  • Çevre Gezileri

Bakanlığımızın yaz dönemi için TEMMUZ-AĞUSTOS ayları içerisinde isteğe bağlı olarak yapılması planlanan TELAFİDE BEN DE VARIM programı açıklanmıştır.Aşagıdaki kılavuzu incelemek için linke tıklayınız. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.