Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşku ve gurur içinde kutlandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünü kazandığı bugünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören başladı. Cumhuriyetimizin bu büyük yılını konuşmalar, sinevizyon gösterileri, şiirler ve marşlarla karşıladık.
Cumhuriyetimizin 100. yılında geçmişimizle gurur duyuyor, bugünümüzü kutluyor ve yarınımıza umutla bakıyoruz. Bu büyük günü, coşku ve saygıyla selamlıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk'ün mirası! Yaşasın Cumhuriyetimizin 100. yılı!

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla okulumuzda program düzenlendi. Okulumuz konferans salonunda yapılan programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşma, şiir ve ilahiler ile coşkulu bir program gerçekleştirildi. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenledi. Okulumuz konferans salonunda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Demokrasinin önemi vurgulanarak milletimizin asırlardır bağımsız yaşadığı ve hiçbir gücün bunun önüne geçemeyeceği belirtildi. Tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul toplantısı ilgili karar uyarınca 1 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15:30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Velilerimize duyurulur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 09.10.2023 tarihinden itibaren geçerli olacak ders programları için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Okul-Aile Birliği Genel Kurul toplantısı ilgili karar uyarınca 18 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 15:30'da okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Velilerimize duyurulur.

12. sınıf olup tek dersten sorumluluk sınavına kalan öğrenciler için 26.09.2023 Salı günü sorumluluk sınavları yapılacaktır. Sorumluluk sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Öğrencilerimize duyurulur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 25.09.2023 tarihinden itibaren geçerli olacak ders programları için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 18.09.2023 tarihinden itibaren geçerli olacak ders programları için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 11.09.2023 Pazartesi günü saat 08.45'te başlıyor. Sınıfların ders programları ve yeni ders saatleri için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Eylül Dönemi sorumluluk sınavları 12.09.2023 Salı günü başlayacaktır. Sorumluluk sınavına girecek öğrenci listeleri ve sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Din İstismarı, FETÖ ve 15 Temmuz” programına katılımlarınızı bekliyoruz.

Program 14 Temmuz 2023 Cuma günü saat 15.00'te Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Haziran Dönemi sorumluluk sınavılarına girecek öğrenci listeleri ve sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla öğrencilerimiz trafik kurallarıyla ilgili eğitimi tamamladı. Trafikte daha bilinçli bireyler için yaptıları katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar, şiirler, bayrak gösterisi, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, öğrencilerimizin hazırladığı kıyafetlerin sergilendiği defile ve öğrencilerimizin yarıştığı spor müsabakaları ile tamamlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

'Ey yükselen nesil gelecek sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz...'

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.