İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ali AÇIKEL - Okul Müdürü

1979 yılında Tokat´ın Başçiftlik ilçesinde doğan Ali Açıkel İlk , Orta ve Lise Öğrenimini Tokat Başçiftlikte tamamladı.  2001 Yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği Bölümü bitirdi. Aynı yıl İstanbul Gaziosmanpaşa Yenimahalle İlköğretim Okuluna Sosyal Bilgiler Öğretmeni Olarak atandı.2004 Yılında Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisansını bitirdi. 2006 yılında sınava dayalı yönetici ataması ile Sultangazi Atatürk Lisesine müdür yardımcısı olarak atandı. 2009 Yılında Sultangazi  Habibler Lisesinde müdür vekilliği görevinde bulundu.2010 yılı şubat ayında sınava dayalı yönetici ataması ile Şair Abay Konanbay Lisesine müdür olarak atandı.2009-2011 yılları arasında Sultangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevinde bulundu.2011-2014 Ocak tarihleri arasında Şair Abay Konabay Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevini yürüttü.2014 Ocak- 2014 Eylül tarihlerinde  Beyoğlu- İstanbul Ticaret Odası Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğü görevini yürüttü. 2014 yılı Eylül ayında Bayrampaşa Suat Terimer Anadolu lisesine  atandı.2017 Yılında Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yaptı. 2023 Agustos ayında  Okulumuza atandı.Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstütüsü Coğrafya Eğitimi Bölümü Doktora öğrencisidir.   Evli ve bir çocuk babasıdır.