Etiket Sonuçları: Şehit

Nis

Tarih boyunca birlik ve beraberliği ile birçok zorluğun üstesinden gelen, tarihe yön veren parlak zaferlere imza atan aziz milletimiz canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını 109 yıl önce bugün, dünya tarihinden silinmeyecek bir büyük destan yazmıştır. Bu büyük günün yıl dönümünde okulumuzda düzenlediğimiz tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Tören günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Çanakkale Destanının anlatan türkü ve ağıtlar, sinevizyon gösterileri, şiirler ve oratoryo ile tamamlandı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109.uncu yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, ruhları şad olsun diyor, kahraman gazilerimize de sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenledi. Okulumuz konferans salonunda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Demokrasinin önemi vurgulanarak milletimizin asırlardır bağımsız yaşadığı ve hiçbir gücün bunun önüne geçemeyeceği belirtildi. Tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü düzenlendi. Bu büyük zaferin 108. yılında başta Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle andık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, Çanakkale Destanının anlatan türkü ve ağıtlar, sinevizyon gösterileri, şiirler ve oratoryo ile tamamlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenledi. Okulumuz konferans salonunda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi, devletimiz ve milletimizin birlik ve beraberliği ile destansı bir mücadelenin neticesinde bertaraf edilmiştir. Bu meyanda; devlet ve millet bütünlüğümüzü ifade eden 'Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz' kutlu olsun. Tüm şehitlerimize rahmet; gazilerimize sağlık ve büyük milletimize geçmiş olsun temennilerimizi sunuyoruz.

Başakşehir Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Şehitleri Anma ve "15 Temmuz'u Anlamak" Konulu Öğrenci Sempozyumu Açılış Programı 13 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da Mehmet Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.