Etiket Sonuçları: Sorumluluk

Şbt

06.02.2024 Salı günü başlaycak olan 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Şubat Dönemi sorumluluk sınavları takvimi güncellenmiştir. Güncellenen sınav takvimi ve sorumluluk sınavına girecek öğrenci listeleri için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Şubat Dönemi sorumluluk sınavları 06.02.2024 Salı günü başlayacaktır. Sorumluluk sınavına girecek öğrenci listeleri ve sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

12. sınıf olup tek dersten sorumluluk sınavına kalan öğrenciler için 26.09.2023 Salı günü sorumluluk sınavları yapılacaktır. Sorumluluk sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Öğrencilerimize duyurulur.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Eylül Dönemi sorumluluk sınavları 12.09.2023 Salı günü başlayacaktır. Sorumluluk sınavına girecek öğrenci listeleri ve sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantılara tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Haziran Dönemi sorumluluk sınavılarına girecek öğrenci listeleri ve sınav takvimi için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

Ara

İnsan Hakları Konulu Eylem Planı dahilinde okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Şeyma Uslu tarafından 'İnsan Olmanın Sorumlulukları' ve 'Adalet ve Eşitlik' konulu konferans düzenlendi. Şeyma Uslu'ya emekleri için teşekkür ediyoruz.

Ağu

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı eylül ayı sorumluluk sınav takvimi ve öğrenci listeleri için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız. Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimize duyurulur.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Miktat Ağaoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Haziran dönemi Sorumluluk ve Beceri Sınavı takvimi, öğrencilerin gireceği dersler için aşağıdaki bağlantılara tıklayınız.