Etiket Sonuçları: Demokrasi

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenledi. Okulumuz konferans salonunda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Demokrasinin önemi vurgulanarak milletimizin asırlardır bağımsız yaşadığı ve hiçbir gücün bunun önüne geçemeyeceği belirtildi. Tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 7. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Din İstismarı, FETÖ ve 15 Temmuz” programına katılımlarınızı bekliyoruz.

Program 14 Temmuz 2023 Cuma günü saat 15.00'te Microsoft Teams üzerinden çevrimiçi yapılacaktır.

Okulumuzda 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma programı düzenledi. Okulumuz konferans salonunda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmenlerimiz Saliha Şengöz Koç ve Fatma Çelik Yiğit'in katkılarıyla öğrencilerimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü pano çalışması gerçekleştirmişlerdir. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

15 Temmuz 2016 hain darbe girişimi, devletimiz ve milletimizin birlik ve beraberliği ile destansı bir mücadelenin neticesinde bertaraf edilmiştir. Bu meyanda; devlet ve millet bütünlüğümüzü ifade eden 'Demokrasi ve Milli Birlik Günümüz' kutlu olsun. Tüm şehitlerimize rahmet; gazilerimize sağlık ve büyük milletimize geçmiş olsun temennilerimizi sunuyoruz.

Başakşehir Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Şehitleri Anma ve "15 Temmuz'u Anlamak" Konulu Öğrenci Sempozyumu Açılış Programı 13 Ekim Çarşamba günü saat 10.00'da Mehmet Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.