Etiket Sonuçları: Bayramı

Nis

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anaokulumuzda öğrencilerimizin gösterileri eşliğinde büyük bir coşkuyla kutlandı. Programın açılışında Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, dans gösterileri ve şiirlerle tamamlandı. Anaokulu öğrencilerimizin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını coşku ve gurur içinde kutlandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğünü kazandığı bugünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören başladı. Cumhuriyetimizin bu büyük yılını konuşmalar, sinevizyon gösterileri, şiirler ve marşlarla karşıladık.
Cumhuriyetimizin 100. yılında geçmişimizle gurur duyuyor, bugünümüzü kutluyor ve yarınımıza umutla bakıyoruz. Bu büyük günü, coşku ve saygıyla selamlıyoruz. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti! Yaşasın Atatürk'ün mirası! Yaşasın Cumhuriyetimizin 100. yılı!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar, şiirler, bayrak gösterisi, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, öğrencilerimizin hazırladığı kıyafetlerin sergilendiği defile ve öğrencilerimizin yarıştığı spor müsabakaları ile tamamlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

'Ey yükselen nesil gelecek sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz...'

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü okulumuzda düzenlenen tören ile coşkuyla kutlandı. Cumhuriyetimizin temellerini atan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan tören günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar, sinevizyon gösterileri, şiirler ve oratoryo ile tamamlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.